Potravinářské stroje pro klasické a vakuové vaření
Potravinářská technika od společnosti Foodtech s.r.o. je ideálním řešením pro efektivní výrobu produktů, jako jsou sirupy, marmelády, omáčky, krémy nebo čokoláda. Nabízíme moderní zařízení pro klasické i vakuové vaření, které umožňují šetrné zpracování surovin, zachování chuti a prodloužení trvanlivosti výsledných výrobků.
Díky přesné regulaci teploty a míchání dosahují naše technologie maximální kvality a konzistence. Pokud hledáte spolehlivé a výkonné stroje pro potravinářskou výrobu, obraťte se na nás – rádi vám pomůžeme najít řešení přesně podle vašich potřeb. V naší nabídce naleznete také stroje na zpracování ovoce a zeleniny nebo technologie pro plnění nápojů do plechovek.


Potravinářská technika pro trendové vakuové vaření
Roboqbo – vakuový kotel QBO-4
Jedná se o univerzální, víceúčelový stoj „Divotvorný Hrnec“ 4. generace, který je schopen nahradit celou řadu samostatně využívaných strojů jako jsou hnětače, mixéry, sporáky, vařiče, mlýnky, pasterizátor, koncentrátor, kandizér, emulgátor, pánve, různé granulátory apod. Stroj má nespočet funkcí. Umožňuje automatizaci výrobních procesů pro různé produkty formou definování a uložení receptur. Představuje významné snížení nákladů a úspory místa. je vhodný pro malé i střední výrobce, hotely, poskytovatele cateringových služeb, zemědělské zpracovatele apod. Dostupný v kapacitě od 8 – 550 litrů.
Výhody
- Umožňuje zachování přírodních vlastností organoleptických vlastnotí (barva, vůně, chuť)
- Vakuum (- 990 mbar) významně urychluje proces výroby a zpracování
- Zvýšuje produktivitu výroby – na veškeré procesy se používá jediný víceúčelový stroj
- Snadné ovládání a nastavení umoží respektovat Vaše původní receptury
- Garance konzistentního opakování výrobního postupu (receptury)
- Pokročilé funkce automatizace a receptur
- Ovládací dotyková obrazovka 10“
- Celonerezová robustní konstrukce – materiál nerez 316 ( dosažení vysoké pevnosti, odolnosti proti korozi, teplotnímu namáhání, splnění hygienickým požadvakům)
Potravinářské stroje pro běžné vaření, mixery
Kotel na vaření – míchání shora
Univerzální, jednoduchý, snadno ovladatelný kotel vhodný pro zpracování a vaření různých produktů jako jsou marmelády z ovoce, povidla, zeleninová puree, masa, zeleniny apod. Lze využít i pro zavařování
Technické parametry:
- Velikost kotle 110 litrů
- Dvojplášť kotel duplikátor (topné médium voda)
- Příkon topné spirály 9kW/ 400V / 32A
- Plynulá regulace teploty
- Užitečná kapacita kotle do 80% objemu
- Konstrukční materiál nerezová ocel
- Výpustný ventil standard 2″ (lze změnit dle přání zákazníka)
- Rozměry: DIA 600 mm, výška 1400 mm, šířka 700 mm
Pasterizace, sterilizace, fermentace
Stačí 6 kroků a váš projekt se stane realitou
Konzultace
Analýza poptávky strojů a linek pro klasické a vakuové vaření
Návrhy
Návrh dodání potravinářské techniky pro klasické či vakuové vaření
Výběr
Zvolení optimální varianty potravinářské linky pro vaření
Projekt
Realizace
Instalace techniky a zařízení pro vakuové anebo klasické vaření
Podpora
Péče o potravinářské stroje, optimalizace výkonu, poradenství, servis
Kontaktujte nás
© 2022 FineNet – Na netu v pohodě