Cukrářské stroje

Šlehání, mísení, příprava

Šlehání, mísení

Firma IBIS je polská firma disponující vlastní výrobní halou o rozloze několika tisíc metrů čtverečních a moderním, dobře vybaveným strojovým parkem. Využívají vlastního CNC obráběcího centra, laseru na řezání oceli a mnoha dalších strojů, které jim umožňují vyrábět cukrářské stroje v rámci vlastní firmy s cílem poskytnout našim zákazníkům komplexní služby na míru a s velmi dobrým poměrem ceny a  výkonu. Firma se zaměřuje především na výrobky a procesy v cukrářském, pekařském a potravinářském oboru. Jejich specialitou jsou stroje pro mísení a hnětení a dále především pece různých velikostí pro malé i průmyslové výrobce včetně kompletní výroby systému termoolejových pecí.

Hnětač 45 – 80 L
(pevná díže)

Univerzální šlehač
ALBA

Mixer – Drtič
Homogenizátor

Tvarování, krájení

Strojní zařízení pro cukrářskou výrobu, která umožňuje dosahování finálního tvaru produktů od manuálního přes poloautomatický až po plně automatický.

Tvarovací, rozkrajovací stůl
minilinka

Encruster
stroj na plněné sušenky

Extruder
stroj na Müsli tyčinky

Rozkrajování výrobků, baget

Kráječka dortů

Cukrářské stroje pro rozvalování & plnění

Jedná se o kategorii strojního zařízení, která umožňuje přípravu a finální tvarování produktů tak, aby bylo možné vyrábět plněné produkty jako sladké plněné knedlíky z tvarohového nebo bramborového těsta (extrudery / enkrustery) a tepelné zpracování produktů jak při běžném atmosférickém tlaku, tak při specifických podmínkách ve vakuu, které významně napomáhá urychlit proces tepelného zpracovávání.

Rozvalovač těsta
MANUÁL

Rozvalovač těsta
AUTOMAT

Pneumatická plnička
ELF 400 SV

Pneumatická plnička
Compact SV

Pneumatická plnička
ELF 400 SV

Pneumatická plnička
Compact SV

Rozvalovač těsta – stolní
Rozvalovače SZ500/600 jsou určeny pro použití v malých a středně velkých cukrárnách, pekárnách a gastronomických provozech. Stroje jsou robustní konstrukce, snadno ovladatelné. Práci s těmito stroji zkrátka zvládne každá obsluha.

Rozvalovač těsta – manuál / automat

Spolehlivý, robustní, snadno ovladatelný stroj určený pro výrobu listového těsta, který se přizpůsobí požadavkům středních i větších výrobců. Všechny automatické modely jsou vybaveny dotykovým barevným 7“ ovládacím panelem, který umožňuje pracovat ve třech provozních režimech: manuálním / poloautomatickém / automatickém.

ELF 400 SV – plnička

UNIFILLER ELF 400 SV – představuje základní výchozí model stolní pneumatické objemové plničky, který je flexibilní a je vhodný pro menší objemy výroby s možností dávkování až do objemu 420 ml. Je vhodným řešením i pro zpracování produktů s obsahem pevných měkkých kousků do velikosti 19 mm.

Výhody

  • Malý rozměr; model ELF 400 SV je možné umístit na každý stůl nebo pult
  • Libovolně nastavitelná rychlost a velikost dávky
  • Rychlé a snadné čištění
  • Objem dávky v rozsahu  9 ml – 420 ml
  • Možnost dávkování až 150 dávek za minutu
  • Vhodné i pro produktyy s měkkými kousky do vellikosti 19 mm
  • Násypka standard o objemu 22 litrů

Compact SV – plnička

Model Compact představuje robustní pneumatickou plničku s velkým výkonem pro univerzální použití s možností dávkování až do objemu 530 ml. Je vhodným řešením i pro zpracování produktů s obsahem pevných měkkých kousků do velikosti 19 mm.

Výhody

  • Libovolně nastavitelná rychlost dávkování a velikost dávky
  • Robustní konstrukce a rychlé a snadné čištění
  • Objem dávky v rozsahu  9 ml – 530 ml
  • Možnost dávkování až 150 dávek za minutu
  • Vhodné i pro produktyy s měkkými kousky do vellikosti 19 mm
  • Násypka standard o objemu 22 litrů
  • Snadná demontáž a výměna nástrojů pro různé produkty bez nutnosti použití nářadí

iSpot – Stanice pro plnění sáčků na zdobení

iSpot je strojní zařízení umožující rychlé, snadné dávkování a plnění různých jemných produktů přímo z díže, kbelíku nebo kotle.
Je dokonalým doplňkem mnoha výrobních linek. iSpot umožňuje dávkování produtků s obsahem pevných kousků o velikosti až 6 mm. Maximální objem dávky je 220 ml na jeden zdvih pístu. iSpot umožňuje i plnění sáčků pro zdobení jediným stisknutím tlačítka bez přerušení a ztráty suroviny.
  • Přímé vkládání z díže, kbelíku nebo nádoby
  • Rychlé, snadné a čisté dávkováníVhodné zejména pro měkká těsta a jemné produkty
  • Snadná demontáž a čištění bez nutnosti použití nářadí
  • Snadná a rychlá výměna produktů

Pečení, chlazení

Jedná se o kategorii strojů, které umožňují pečení jak dávkové např. na pečných vozících vhodné pro variabilní sortiment, tak kontinuální při použití průběžných tunelových pecí pro větší rozsah výroby a omezený sortiment.

Pec do obchodu – elektrická
Elektrická pec modulární konstrukce vhodná do obchodu a menších provozů. Každá etáž je nezávislá, je vybavená samostatným systémem zapařování a ovládacím panelem. Horní a spodního teplota ohřevu se nastavuje pro každou etáž zvlášť. To zajišťuje vysokou kvalitu pečení a umožňuje pečení různých druhů produktů současně. Zároveň se při pečení menšího množství výrobků využije vždy pouze skutečně nutný počet etáží v daném okamžiku. Počet etáži je variabilní podle požadavků zákazníka a pec je možné kombinovat také s kynárnou.

Technické parametry

  • Počet etáží: 1 až 6 nezávislých etáží různých kapacit
  • Výška pečné komory: 170 mm stadard (lze zvětšit)
  • Kamenné desky
  • Uživatelsky přívětivý ovládací panel
  • Možnost uložení až 20 programů, každý se 3 fázemi pečení .
  • Případné kolizní stavy jsou indikovány zvukovými alarmy a chybovými kódy.
  • Nastavení teploty pece je v rozsahu 0 – 270 ° C

Etážová pec – elektrická

Elektrická pec modulární konstrukce vhodná do obchodu a do menších provozů. Každá etáž je nezávislá, je vybavená samostatným systémem zapařování a ovládacím panelem. Horní a spodního teplota ohřevu se nastavuje pro každou etáž zvlášť. To zajišťuje vysokou kvalitu pečení a umožňuje pečení různých druhů produktů současně. Zároveň se při pečení menšího množství výrobků využije vždy pouze skutečně nutný počet etáží v daném okamžiku. Počet etáži je variabilní podle požadavků zákazníka a pec je možné kombinovat také s kynárnou.

Technické parametry

  • Počet etáží: 1 až 6 nezávislých etáží různých kapacit
  • Výška pečné komory: 170 mm stadard (lze zvětšit)
  • Kamenné desky
  • Uživatelsky přívětivý ovládací panel
  • Možnost uložení až 20 programů, každý se 3 fázemi pečení .
  • Případné kolizní stavy jsou indikovány zvukovými alarmy a chybovými kódy.
  • Nastavení teploty pece je v rozsahu 0 – 270 ° C

Linka
na palačinky

Průběžná
fritéza na koblihy, apod.

STOP Kynárna K-ONE

Chladící vitrína

Mrazící vitrína

Příslušenství k cukrářským strojům

Překlápěč kotlíků

Myčka přepravek 

Polévačka čokolády

Udělejte s námi
6 kroků
k realizaci

Konzultace

Analýza poptávky cukrářských strojů a linek pro cukrářské provozy

Návrhy

Návrh dodání cukrářské potravinářské techniky

Výběr

Zvolení optimální varianty cukrářského stroje a příslušenství

Projekt

Vytvoření projektu moderní a efektivní potravinářské cukrářské výroby

Realizace

Výroba, konstrukce a instalace cukrářské techniky, strojů a zařízení

Podpora

Péče o cukrářské stroje, optimalizace výkonu, poradenství, servis

© 2022 FineNet – Na netu v pohodě